eroottiset tarinat sensuelli hieronta

vettä lämpimille rantakiville. Kumpiakaan en nyt tarvitse. D nostaa kätensä ylös laiturin kaiteille ja nojaa pätän taakse nautinnosta. Soutuvene on loitonnut, kuikkakaan ei enä huuda, ilta-aurinko lämmittä. Katson miestä silmiin ja jatkan imemistä hitaasti, syvälle ja liukkaasti. Auton tavaravuorta voisi luulla viiden hengen perheen kuukauden reissukamoiksi. Sileä on, mies toteaa ja tutkii pehmeästi häpyhuuliani ja klitoristani irrottamatta katsettaan tiestä. eroottiset tarinat sensuelli hieronta

Eroottiset tarinat sensuelli hieronta - Eroottiset tarinat

Nelinkontin viltille siitä, mies jatkaa tuhmaa roolipeliämme. Huohotan ja voihkin laiturilla niin kiimoissani, että meteli takuuvarmasti kantautuu järvenselkä pitkin vastarannalle. Suljen silmät ja torkahdan. Kun asetan sormeni kevyesti klitorikseni kummallekin puolelle, pelkästän se tuntuu mielettömän ihanalta. Näen juoksulenkiltä palanneen D:n istumassa laiturilla ja hien valuvan miehen rintakehältä vatsalle. Kolmen tunnin pästä se on loma ja morjens! D asettautuu taakseni, käyttä kaksi sormea sisälläni, tsiisus miten hyvältä se tuntuu Tunnen lupaavan erektion pyllynpuoliskoani vasten.

See more videos for: Eroottiset tarinat sensuelli hieronta

Lupa heltiä, konttaan viltille ja kännän miehelle pyllyni. Ilmava loma-asu, seuraavana aamuna täräytämme liikkeelle jo aikaisin. Nälkä kurnii ja kylmä bissekin maistuisi. Välillä kieli viipyy pyllyn ympärillä ja saa sen sykähtelemän. Ainakaan ennen elokuun loppua. Rantasaunan piipusta nousee jo hyvä savuvana. Mmm viikko alkukantaista nautintoa. Se tuntuu niin hyvältä, että voisin jopa laueta ilman klitoriskontaktia. Mies kohottaa ratin takana kulmiaan ja pyörittelee pätän. Luonto, vesi, sauna, seksi, uni, ruoka, mun lempiviini. Lopulta olen täynnä ihanaa jäykkä kullia, ja olen pökertyä mielihyvästä. Kihelmöivä lämpö leviä klitoriksen ympärille.

Yksi ajattelu “Eroottiset tarinat sensuelli hieronta”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *